En liten fråga...


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Smörgåstårta?? :)

2010-10-05 @ 17:41:01
Postat av: Jessica - blivande mamma till vårat mirakel

Det beror helt moch hållet på vad ni är ute fter för pengar att spendera mm.. Antingen kan ni lägga extra pengar på något matigt (som oftast uppskattas vid den tidpunkt dop ligger på och tiden det tar).. SMörgåstårta, pastasallad, ceatringmat som kan finnas att hitta för billig peng, hemmagjorda pajer av olika slag... Sedan lägger ni mindre pengar på tårta mm och köra antingen någon tårta eller/och lite småkakor och kaffe.. för jag tror lillkillen är ju såå liten och bryr sig nog inte ifall ni har 5 olika pampiga tårtor eller ej..



Eller så lägger man och bjuder på något väldigt enkelt i matväg som frallor mm, och lägger mer pengar på de som är till kaffet...



Så har vi tänkt krig den dagen då vi skall börja planera också...



Hellre mer matigt än massa sött....



KRAMIS

2010-10-05 @ 17:47:43
URL: http://jessicafrost.blogg.se/
Postat av: Jessica - blivande mamma till vårat mirakel

Jaa, det är svårt de där va man skall ha... =) hoppas de löser sig för er i vilket fall.. när är dopet???



NJa.. lite smått ibland.. men inget speciellt .. men de kaqn ju dundra till och koma utan förvarning också.... Vi får se.. väntar med spänning nu =)

2010-10-05 @ 20:16:59
URL: http://jessicafrost.blogg.se/
Postat av: Carolina

Svårt det där med mat. Själv hade jag nog kört på smörgåstårta (enkelt att göra själv om man inte vill beställa), pastasallad eller något kallskuret med potatisgratäng eller liknande. De beror ju helt på vad ni tänkt er och hur mycket "jobb" ni har tid att lägga ner. :) Hoppas du kommer fram till nått som passar er bra.

2010-10-06 @ 10:50:41
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback