Hur gör ni?


Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja fick börja me ersättning när Kajsa va 2 månader för att hon inte va nöjd... Hon kunde ligga vid bröstet 1-1½ timme, ibland mer, bara för att få så mycket som mjöligt!

2010-08-09 @ 21:00:44
URL: http://johannahenriksson.zoomin.se
Postat av: Mickan

Så kunde v oxå göra ett tag kom dock ej ihåg när.. jag tycker att du ska fortsätta amma och gör det först, börjar han så igen så ge han ersättnig kan ju bara vara så att han inte blir tillräckligt mätt. Ett tips är att ge från båda brösten vid varje tillfälle du ammar ( fast det kanske du redan gör) Hoppas det löser sig, men ni kan absolut ge ersättning som ett komplimet till ammningen.. och då kan pappa vara delaktig oxå;)

Kram

2010-08-09 @ 21:14:20
URL: http://enprinsessasbekannelser.blogg.se/
Postat av: Jessica 20 & mamma till Liam

Jaa det går så fort frammåt för honom just nu så man hinner inte riktigt med.. haha!Så där höll Liam på innan vi fick sluta oxå. Han sög men de var som att de inte kom tillräkligt och han vart galen. Efter 1 veckas försök och tålamodet var borta så slutade jag och de var nog de bästa jag gjort. Inge problem med matningen nu och han tjockar verkligen på sig (kanske lite väl mycket, men vad gör de.) Hur mycket äter han från flskan?

2010-08-09 @ 21:58:31
URL: http://wahlqvist.blogg.se/
Postat av: Dino

Min son gör precis på samma sätt o det började i samband med när jag gav honom flaska då och då, tydligen blev han alldeles för lat för att suga, det är mycket enklare med flaskan. Så jag får pumpa nu o ge honom mjölk på flaska.

2010-08-10 @ 09:09:01
URL: http://bamdino.blogg.se/
Postat av: Dino

jag har en elektrisk som jag hyr från bb, 18kr om dagen kostar den, den pumpar rätt snabbt. jag pumpar var 5.e timma och då får jag mjölk till 2 måltider för honom. det är lite jobbigt när man ibland måste pumpa om natten, men jag känner att om jag har mjölk så kan jag lika gärna pumpa ut den. kommer nog sluta med det när han blir runt 4mån o börjar äta lite pureer. jag började också med en handpump men fick kramp i handen efter några gånger hehe.kraam

2010-08-10 @ 09:54:29
URL: http://bamdino.blogg.se/
Postat av: Natalie & Bella

BElla var likadan, hon åt ca 2-3 minuter sen började hon böka, rivas & skrika så jag la av att amma.. Blev så frustrerad och det smittades av på henne så det blev ohållbart.. Provade med att pumpa men det blev inte alls mycket så då förstod man att hon inte fick tillräckligt! Hon får tillägg och det funkar kanon bra, tycker det är skönt för då kan Patrik hjälpa till med matningen :)

2010-08-10 @ 22:39:00
URL: http://rackartussenochjag.blogg.se/
Postat av: Jessica 20 & mamma till Liam

Okeej. asså det är olika men innan han somnar trycker jag i honom 210ml. Men han äter kanske 150 av de.. men han sover längre då! :) Joo god aptit har Liam iallafall.. men de är bara bra då har han lite att ta av om han skulle bli sjuk! :)

Kramar

2010-08-10 @ 22:56:57
URL: http://wahlqvist.blogg.se/
Postat av: Maarit Carlsson fd Hurtig

När Hampus var två månader började han kinka.. och gick inte upp i vikt som han borde så barnmorskan sa att jag skulle börja med ersättning till honom.. men hon sa att jag skulle ge bröstet först och när han kinkade så skulle jag ge ersättning.. men han har ju klarat sig bra.. är 10 år och full fart.. ;o)

2010-08-17 @ 22:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback